Adskillige mener, at det er konstruktivt at bruge penge på en motorcykel forsikring…

I eftermiddags kom vi sjippende og så et reklameskilt, der reklamerede med motorcykel forsikring - www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel/Om-forsikringen, . Allerførst kom en hel del til at reflektere over, om ik den virkelige retskrivning er: motorcykelforsikring (www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel). Dernæst spekulerede vi over, hvorfor, at det er altafgørende at eje en motorcykelforsikring. Alle jeg kender kører utrolig stærk på deres motorcykel, og der kan i løbet af ingen tid ske trafikuheld, & af den grund er en motorcykel forsikring det kløgtigste valg at træffe…

Det er den skinbarlige sandhed, at assurancer er en stor udgift. Og man overvejer af den grund tit, om dét er pengene værd. Men utallige folk synes, at en motorcykelforsikring er en god ide. De nævnte satser, vi så på butiksfacaden var udtryk for en ekstrem billig mc forsikring, så der er egentlig ingen undskyldning for ik’ at købe en motorcykel forsikring. Dét var en meget billig motorcykel forsikring, således rig som fattig har råd til at investere!

Den lille butik førte også kampagne for en bestemt type motorcykelforsikring: forsikring Harley Davidson (hog.mondux.dk). Den type, lige knap så billig motorcykel forsikring er målrettet, selvfølgelig, udelukkende til de mænd som kører en motorcykel af det mærke. Forsikring Harley Davidson er en del kostbart, men dét er slet ikke en tophistorie. Der er adskillige grunde til, at virksomhederne ej kan sammensætte en billig mc forsikring til HD motorcykler. Det dikterer nemlig en særlig forsikring Harley Davidson, & sådanne er dyrere, af den grund, at MC’en tillige koster mere. Så når man som forsikringstager ik’ er villig til at indfri dén pris, skal man som forbruger investere i en anden slags motorcykel, hvor man kan spendere penge på en billig mc forsikring. For som nævnt, er det livsnødvendigt at købe en forsikring, da assurancer skam ikke kun tegnes for sig selv, men også for de mennesker du muligvis gør ondt. Ergo: vores bøn lyder: tegn en billig motorcykel forsikring nu.