At købe kornfrit hundefoder som alternativ til gennemsnitlig hundemad til min vaps og hestefoder

Undertegnede har ondt af min vaps, som døjer med nogle problemer med maven det sidste stykke tid, men jeg har hørt, at det det at vælge noget andet hundemad , http://www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Iceland-Pet.aspx, og i stedet vælge kornfrit hundefoder » http://www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Kornfrit-foder.aspx, vil hjælpe. Oftest har familien og jeg bare valgt hundemad fra den gode købmand, men jeg kan bestille kornfrit hundefoder på den hjemmeside hvor jeg indkøber hestefoder , http://www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hest/Viking-hestefoder.aspx, til Alvira og Felia.

Vovsen er oprindelig formet til andet mad end hvedefyldt hundemad, så personligt tænker jeg at kornfrit hundefoder med bær, grøntsager og kød er bedre og mere naturligt for vapsen. Førhen har jeg og familien ik investeret i specielt hundemad til familiens hunde, men måske er et skift obligatorisk med bedre kornfrit hundefoder, så Luna hurtigt kan være frisk.

Mig og min mand får hestefoder på web, men dåser med hundemad shopper jeg eller min mand oftest kun i Netto. Men idag vil jeg afprøve at lade hunden smage kornfrit hundefoder købt på samme tid som hestenes hestefoder og se indvirkningen. Den førstkommende ordre af hestefoder bestiller manden eller undertegnede fredag. Det bli’r spændende.