Behov for tekster vedrørende fuldkegledyse, dyser, dyseberegner eller fladstråledyse?

Efter flere måneder har undertegnede fået en fast stilling på fuldtid. Firmaet forhandler dyseberegner, fladstråledyse (http://mt-spray.dk/sproejtedyser/fladstraaledyse), dyser (http://mt-spray.dk/) og fuldkegledyse (http://mt-spray.dk/sproejtedyser/fuldkegledyse) til bilvaskerier, producerende virksomheder samt virksomheder som mangler filtervask, støvbekæmpelse eller kassevask. Ikke lige mit kompetenceområde – jeg har sandelig skrevet speciale omkring arbejdspladsers interpersonelle kommunikation, imens undertegnede afsluttede min cand merc comm på RUC. Men altså et en arbejdsopgave er en arbejdsopgave, kollegerne er søde og heldige mig får lov til at jobbe med nyhedsbreve, hjemmeside og direct mails plus tekster om fladstråledyse, dyseberegner, dyser og fuldkegledyse, hvilket jeg hurtigt bli’r mere og mere begreb om.

Jeg havde ik’ gået og troet, at jeg skulle forfatte om dyser, fladstråledyse, dyseberegner og fuldkegledyse, idet jeg gennemførte kandidatuddannelsen. Jeg erhverver mig en selvrespekt ved arbejde ved én af nationens mest overlegne leverandører af fuldkegledyse, fladstråledyse, dyseberegner og dyser og at kende, at kunderne får leveret et par ret solide, gode dyser. De varer er pålidelige, så fra nu af ska’ virksomhedens fladstråledyse, dyseberegner, dyser og fuldkegledyse omtales.

Der er gået en-to uger og ego ved efter den korte tid, hvordan dyseberegner, dyser, fladstråledyse og fuldkegledyse kan bruges når det kommer til skylning af diverse emner, vask af transportbånd, bilvask og gasvaskning. Ego fatter mere og mere om dyseberegner, fladstråledyse, fuldkegledyse og dyser og jeg trives sammen med kollegerne og at arbejdspladsen kører med fleksible arbejdstider. Så kommunikation om dyser, dyseberegner, fladstråledyse og fuldkegledyse kan godt blive undertegnedes dugfriske drømmejob.