Benyt plastpaller indendøre og træ pallerammer og europaller til terassen

Jeg har som alle andre prøvet at bruge pallerammer , www.dtemballage.dk/produktinformation/pallerammer.aspx, og europaller , www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller/europaller-1200x800mm.aspx, til at skabe en udendørs siddeplads, en seng eller måske et højbed. Sådan nogle pallerammer og europaller er nemme at lave et tv-møbel, småborde og sofaer ud af.

Træ pallerammer og europaller er så mest fine i udtrykket. Men hold øje med, at træ europaller kan være behandlet med måske skadelige stoffer. Brug i stedet plastpaller , www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller.aspx, og slippe for, at de valgte europaller og pallerammer udsender måske sundhedsskadelige kemikalier indendøre.

Særligt må undertegnede I benytter plastpaller hvis I har planer om tilrettelægge grøntsagsbede. Det kan være svært at vide med sikkerhed, hvilke materialer pallerammer og europaller i træ har været imprægneret med, og deraf er dine hjemmedyrkede lækre øko krydderurter, grøntsager og jordbær sørme ik særligt økolækre igen. Ufedt.

Forsøg endelig at anvende europaller, plastpaller og pallerammer. Men hav i tankerne, ik at gøre brug af de sundhedsskadelige varianter, hvis dine genbrugsmøbler af pallerammer og europaller skal være indendørs eller bruges til spiselige varer. Plastpaller er optimale til dette. Er du ikk til plastpaller, så kan man købe EUR europaller og pallerammer, for de skulle ikke være behandlede. !