Den kommende fest skal være med mængder af sminke, masker, kostumer og parykker

Lad mig gøre det klart straks. Moi har stor glæde af at gå amok med sminke , dramashop.dk/category/sminke-grimas-115, , masker , dramashop.dk/maske/category/venetianske-masker-fra-italien-73, , parykker og kostumer , dramashop.dk/kostume, .

Undertegnede har lidt veninder som er helt enige & som ofte kreerer sine kostumer og scorer store masker for at costumize videre på maskerne. Især én sød veninde er virkelig begejstret for hvad som helst der gælder sminke, kostumer, masker og parykker & vi har været afsted til udsalg af parykker og kostumer, når eventyrteateret åbner til udsalg. Milles nyeste køb af masker har hun igen scoret på et salg, og maskerne pynter nu tøsens væg på toilettet.

Jeg vurderer at masker, kostumer, parykker og sminkeer enormt sjovt. Parykker og masker sætter jo et virkelig alternativt snert. F. exempel sidste nytår, hvor Richard og Britta, som ellers ofte kommer i og bluse og arbejdsbukser når en i vennegruppen holder stor rund fødselsdag, helt og aldeles tog fusen på mig og dukkede op i smoking og strukkjole inklusive hjemmepyntede masker + sminke (for dem begge! – iih han rundede det af med kyndige eyeliner-øjne). Virkelig gennemført. Jeg og min veninde dukkede op i festlige dyre kostumer og abnorme iøjnefaldende parykker. Meget festligt.

Manden virker sadly ikke helt så glad for masker, parykker, sminke og kostumer. Jimmy har ironisk nok fødselsdag født 1 dag nden fastelavnssøndag, så selvfølgelig er jeg allerede ved at gruble over, metoder til at tale ham manden til at ham og jeg inviterer til fødselsdagsfest med fastelavnstema, så venner der har lyst kan være kreativ med masker, parykker, sminke og kostumer.