Der findes ikke noget mere lækkert end et dyrt velour sæt.

Det er utroligt; min ven venter sig… Hun har i lang tid ønsket sig børn, & nu går hendes allerstørste ønske FINALLY i opfyldelse. På næste tirsdag er vi inviteret til hendes runde fødselsdag, & det bliver bare så hyggeligt! Både hendes tætteste familie & venner og bekendte er blevet inviteret, så der kommer forholdsvis mange… Jeg har allerede besluttet mig for, hvad jeg har i sinde at give hende i gave… Jeg vil forære hende noget super skarpt tøj, som hun kan anvende mens hun venter barn… Jeg ved selv, hvor utrolig meget det har af betydning at bære tøj mens man venter sig, der er blødt og løst!

En maxi kjole - http://pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler, er den bedste løsning i sommerhalvåret, fordi en maxi kjole er løs, & ik strammer maven… Hun har også i imindelige tider proklameret, at hun rigtig meget kunne bruge et smukt velour sæt - http://pk-fashion.dk/16-sportstoj-veloursaet, , så et sådant tænker jeg også at forære hende… Et blødt velour sæt er super duper en søndag morgen, hvor man skal købe snacks til kaffen… Yderligere vil jeg tilmed finde frem til en køn buksedragt - http://pk-fashion.dk/51-buksedragter, til hende, af den årsag, at jeg helt klar over, at en buksedragt ligeledes er SUPER til en dame, der er gravid! Jeg erindrer jo klart, hvor meget jeg selv spadserede rundt i min buksedragt under min graviditet…!

Mit fødselsdagsgave-indkøb kommer til at ske på søndag… Hele dagen har jeg fri fra arbejde for at købe den mest perfekte maxi kjole, det lækreste velour sæt, og som det sidste, men ikke desto mindre vigtigt, beder jeg jo også til at kunne investere i en super duper buksedragt! Jeg forestiller mig, at dén buksedragt jeg skal forære hende, uden tvivl skal være én, hun både kan bruge til hverdagens møder og festlige lejligheder… For jeg mener i grunden, at det er nøjagtig, hvad en god buksedragt kan: den kan ”styles” på flere måder, & dermed anvendes i forskellige sammenhænge. Hvis man tilføjer glimtende armbånd kan den bruges til fine middage, & uden kan en buksedragt sagtens bæres på arbejde…