Det er i alle forretninger en super smart idé at investere i en skarp varesikring!

Om mindre end ni uger vil hverdagen være koloenormt forandret! Jeg præsenterer min koncept gesjæft! Jeg er bestemt fuld af spænding & påtænker at dele denne herlige nyhed med Jer. Men jeg kunne virkelig godt have behov for en hjælpende hånd!

Mine partnere og jeg skal om ik så længe indrette butikken & uden tvivl har jeg lyst til at blive offereret skarpe tips om butiksinventar. Jeg skal til at spendere moneter på hyldeforkanter - http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldeforkanter/ – , et lækkert hyldesystem , http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldesystem/, , varesikring & en brochureholder , http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Brochureholder/, , der skal placeres tæt på døren. Jeg er af den holdning, at udbuddet er overdrevent stort! Og jeg er blevet ekstremt overvældet, så alle råd er absolut velkomne! Jeg ved, hvor afgørende det er, at shoppen fremstår lækker for mine fremtidige besøgende. Således er det også alfa og omega, at jeg finder det bedste butiksinventar.

Jeg er også klar over, hvor afgørende det er, at mit butiksinventar

passer til mit koncept…

Nøjagtig så lang tid jeg kan genkalde minder, har jeg drømt om at drive min egen smykkebutik. Således er det en enorm stor drøm, som lige for tiden er ved at gå i opfyldelse. Men jeg tænker absolut også, at der er virkelig meget at se til lige for tiden. Jeg ligger derfor vågen flere gange og forsøger at få greb om indkøb af hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring, & hvilken brochureholder, der skal investeres i! Der er hjernedødt mange beslutninger, som må træffes. Men dejligt nok har jeg en familie, der støtter mig, & venner og bekendte, der er mere end villige til at offerere en hånd med. Men just nævnte ved desværre ingenting om hverken hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring eller hvilken brochureholder, der vil være det aller mest kompetente køb. Af den grund har jeg virkelig behov for Jeres ekspertise. Er i bekendte med et konsulentbureau, der er fagmænd indenfor butiksinventar, der kan bistå mig? Det ville virkelig være en koloenorm hjælp for mig som selvstændig, nu hvor jeg står lige i centrum af hele mit livs mest uhyre travle periode!