Det er ik’ en nyhed, at pvc vinduer er funktionelle for terrasseoverdækninger.

Det er en kendsgerning, at vores familie elsker selvstændighed. Os alle har lysten til at være selvstændig. For min familie er det et fantastisk rush at kunne opbygge en virksomhed op fra bunden, & se forretningen transformere sig løbende. Min bedstefar var indehaver af sin egen forretning, der videresolgte udestuer, foldedøre, pvc vinduer » http://www.win-door.dk/pvc-vinduer,, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre » http://www.win-door.dk/folde-og-skydedore/skydedore, & plastdøre » http://www.win-door.dk/vinduer-og-dore/plastdore,. Dengang da jeg var en bitte pige husker jeg tydeligt, hvordan jeg var meget tilhænger af at være til stede i hans shop. Jeg syntes, at det var begivenhedsrigt at observere alle de forskellige personer, der opsøgte butikken.

Hans firma besad et stort udvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre. Den kendsgerning muligvis kan stå som forklaring på hvorfor, at mange klienter spenderede ekstremt mange timer i forretningen, for at købe lige nøjagtig de indkøb, familierne havde brug for… Jeg kunne derfor også spendere adskillige minutter på at opdigte anekdoter om de forskellige kunder, & gætte på, hvorledes de var som mennesker…

Lige siden jeg var barn har jeg været uovertruffen nysgerrig på verden omkring os. Efter at jeg har tilbragt så mange formiddage i hans virksomhed, som forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre, opfattede jeg, at der findes mange forskellige opfattelser af det perfekte liv. Personer er ik ens, & dét som giver henrykkelse for mig i min verden, er ik uvægerligt det samme, som for andre personer. & denne lærdom mener jeg er fundamentalt at være bevidst om, når vi konfronteres med personer, der ikke deler vores værdier. På grund af min barndom, hvor jeg på nært hold, var fascineret af kundernes udvælgelse af for eksempel udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre, nåede jeg den erkendelse, at menneskets forbrug viser vores dybeste værdisæt. Livet i forretningen har betydet, at jeg som voksent menneske er uddannet indenfor konsumptionsstudier!