Det er ik’ for ingen ting, at tenga er endt som et nymoderne stykke voksen legetøj!

Parforholdet er under hårdt pres i disse dage. Vi har alt for travlt med alt muligt til, at der er tid til kærtegn i hverdagen. Og som en følge af det ovenstående er der ovenud mange par forhold, som ej ”klarer sig igennem vinteren”. Jeg tror fuldt og fast på, at den mest skudsikre løsning er nærhed og intimitet. At man prioriterer tiden til at være sammen som kærestepar. Jeg går derfor og tumler med idéen om at iværksætte en shop, som skal være forhandler af sexlegetøj som for eksempel we vibe - http://www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html – , en penispumpe - http://www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html – & tenga [http://www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html]. Min forhåbning er, at ting som eksempelvis we vibe, en penispumpe samt tenga kan hjælpe talrige par til at finde hinanden igen, & derved undgå, at de slutter deres forhold. For jeg mener virkelig, at det er så virkelig sørgeligt, at antallet af skilsmisser er så høj i vores del af verden. Jeg er en helt igennem ægte romantiker & tror på ”the one and only”. & jeg har den holdning, at det er de umiddelbart ubetydelige detaljer i dagligdagen, som gør en forskel…

Jeg har selv været involveret i et parforhold i femten år. Så jeg forstår udmærket følelsen af, at forelskelsens amoriner forsvinder & hverdagens kedelige trummerum sætter ind. Men jeg vil også argumentere for, at man i fællesskab aktivt kan arbejde for at bringe nærheden tilbage. Dét kan man for eks. gøre gennem sex legetøj som eksempelvis we vibe, en penispumpe samt tenga. We vibe, en penispumpe og tenga er bare få eks. på sexlegetøj, der findes næsten uoverskueligt mange forskellige varer… Det absolut vigtigste er, at man i fællesskab vælger lige nøjagtig dét, man føler sig mest tryg ved. Min drøm er at udsmykke min butik på den måde, at besøget i sig selv er en herlig oplevelse! Min forstilling er, at man kan komme på besøg sammen i min forretning, og dele oplevelsen sammen som par. Oplevelsen skal altså hjælpe til at bringe kæreste par tættere på hinanden. Jeg håber inderligt og meget sikker på, at en lille ting, såsom at inddrage we vibe, en penispumpe eller tenga ind i dobbeltsengen, kan gøre en fantastisk forskel for samlivet.