Dét er super godt med en årlig slibning af Toyotaen!

Jeg er jo bevidst om, at mange folk er blevet mættet af så virkelig mange forfærdelige historier om, hvordan og hvorledes en læbeforstørrelse kan risikere at udvikle sig! Jeg har lyst til at har lyst til at investere i en læbeforstørrelse. Jeg kender beklageligvis ej nogen som helst, som har fået lavet en læbeforstørrelse. Af den årsag må jeg indrømme, at jeg i grunden bliver nervøs når jeg tænker alt for længe over de eventuelle konsekvenser.

At en læbeforstørrelse ret så meget ville kunne forskønne mit udseende, har jeg igennem længere tid tænkt. For det meste er jeg begejstret for hvordan jeg ser ud, men jeg synes blot, at mine læber er fantastisk tynde, ergo: en læbeforstørrelse ville være eventyrligt smukt. Så jeg tænker faktisk, at det ender med, at jeg køber en en læbeforstørrelse, osse selvom, at jeg er ret bange!

Gode råd fra personer, som har købt en en læbeforstørrelse, har jeg selvfølgelig undersøgt nettet efter. Men som så ofte før kan det store internet virke fantastisk uoverskueligt, fordi der er så meget info samlet på ét sted! Af den grund synes jeg, at det er virkelig umuligt at danne sig et overblik. Og tit kan man blive endnu mere skrupforvirret af at søge på internettet, i forhold til, hvad man var, før man valgte at gå på nettet!

Hvor HAPPY jeg ville blive hvis jeg fik en læbeforstørrelse, er jeg alligevel ik et sekund i tvivl om. Der var ik meget uro forbundet med min behandling for sprængte blodkar på brystet, eller dengang jeg blev behandlet med en dermaroller. Men jeg føler, at det er helt anderledes når det kommer til en læbeforstørrelse.

Med tiltroen til, at I har lyst til at bidrage med jeres tips, vender jeg så nu min opmærksomhed mod jer! Jeg vil krybe til korset, og vil indrømme noget, som nogen mennesker eventuelt vil tænke er helt ude i hampen! Blevet behandlet for sprængte blodkar, og har fået foretaget ansigts behandlinger med en dermaroller er jeg for nogle måneder siden. Og begge disse skønhedsbehandlinger blev jeg virkelig jublende glad for, så jeg er vidende om, at en læbeforstørrelse også vil gøre mig lyksaglig…