Dødsboer ryddes af os, sådan at du kan overkomme sorgen

Står du i den triste situation, at du har mistet din eneste tilbageværende forælder og er blevet efterladt et dødsbo proppet med flere efterladte møbler? For stresset til at få orden på det efterladte dødsbo, især de mange ting og sager, forældrene har fået sammenskrabet under deres lange liv, er du sandsynligvis her. Specifikke møbler, du selv vil eje, vil her bestemt være, plus genstande som de afdøde har valgt bør skænkes til nogle andre, men de tilbageblivende ejendele foretrækker du at komme af med. Ved hjælp fra denne virksomhed kan dødsboer ryddes » http://aconcept.dk/doedsboer-ryddes,, og vi tilbyder tilmed specialrengøring til sidst – vi tilbyder en hurtig udvej.

Når dødsboer ryddes, bliver møblerne fordelt til familiemedlemmer og sælges på auktion, så du er pga. dette ej nødsaget til at bekymre dig om noget som helst andet end at lade os vide, på hvilket tidspunkt vores virksomhed bør starte. Vores virksomhed sørger for, at dit dødsbo er 100 procent perfekt til nye lejere, samt bagefter en specialrengøring bør du føle dig sikker på, at her næppe bliver én støvpartikel i ejendommen.

At du også skal få orden på at afslutte deres tjenester eller rydde op i deres loftsrum, forekommer det væsentligt at det hele ej forværres af, hvis man netop har mistet et menneske, man havde et nært forhold til. Sådan at du får mulighed for at værne om de gode minder, kan du lade os ordne den specialrengøring, der opstår idet dødsboer ryddes.