Du kan garantere dig en lavere strømregning samt dejlig opvarmede fusser, såfremt du installerer el-gulvvarme

Som husejer er det oplagt at vurdere mulighederne for at få installeret el-gulvvarme {http://www.gulvvarme-service.dk/} i din lejlighed, hvis du er led plus ked af isnende kolde tæer i det øjeblik, du står ud af din seng. Med hjælp fra denne løsning er det netop muligt for dig at få opvarmet jeres gulve og resten af rummet i boligen til en attraktiv pris i forhold til fx traditionel gulvvarme, eftersom I er fri for at betale store summer for at opvarme et flere cm tykt betonlag. Denne detalje fører til, at det bliver muligt for dig opvarme et velisoleret parcelhus på 120 kvm for bare 11 – 12.000 kroner per år uden at det bliver påkrævet at benytte øvrige former for kilder til opvarmning end elgulvvarmen.

Er I med jævne mellemrum udsat for at relæet bryder sammen og en sikring springer, eller er el-gulvvarme anlægget ganske enkelt gået ud? Ved hjælp af termografisk grej vil en certificeret tekniker kunne udpege fejlen ret hurtigt, såfremt I står i netop den uheldige situation. Derefter er det bare at brække gulvet op på et mindre stykke af gulvet mhp. at reparere el-gulvvarme systemet. I den forbindelse er det desuden muligt at udføre en meget mere tilbundsgående granskning af øvrige dele af el-gulvvarme anlægget. Din ægtefælle og dig skal bare finde frem til den optimale el-gulvvarme fagmand, og så kan såvel eftersynet som selve reparationen laves ret simpelt og billigt. Ønsker du at høste frugterne af af investeringen i el-dreven gulvvarme, er det ikke desto mindre vigtigt, at du og din ægtefælle ikke kun sørger for, at huset er isoleret tilstrækkeligt.

Du bør endvidere handle prompte, dersom I har på fornemmelsen, at der er komplikationer i anlægget eller bare et af kablerne ved at hyre en dygtig reparatør, der har kompetencen til at reparere din el-gulvvarme. En professionel reparatør med erfaring inden for el-gulvvarme er faktisk i stand til at lokalisere skaden på kort tid samt bagefter få den ordnet uanset hvilket mærke det er.