Dugfriskt eksperiment med at kaste mig ud i elektroniske cigaretter – ku’ Skulle jeg prøve det dér e cigarett/elcigg

Moi har gennem adskillige uger været ked af min rygning. Jævnligt hoster jeg, og kan egentligt ikk’ holde ud at du er afhængig og have problemer med at skulle være i et fly i utallige timer til Shanghai om syv uger uden smøger. Med et stk elektroniska cigaretter, elcigg, e cigarett eller hvad de nu kaldes, vil undertegnede komme udenom nogle af de problemer. Vha elektroniska cigaretter sku’ det jo være muligt at styre nikotinmængden. Virkelig fordelagtigt.

Min søster har smøget den siden 17-årsalderen og Søster er nu gået over til elektroniska cigaretter. Søs har foreslået, at jeg burde teste hendes e cigarett/elcigg straks, moi kigger ind på besøg. Der går jo noget tid, inden undertegnede kan finde mulighed for at tage af sted til hende på Samsø, og som følge af det tænker jeg på at tage søsters optimistiske snak for pålydende og personligt bestille ecigg på en webshop. På flere hjemmesider har jeg mulighed for at anskaffe en startpakke beregnet til elektroniska cigaretter til ok priser.

På internettet læser jeg, at elektroniska cigaretter, e cigarett og elcigg (som vidst egentligt skulle være det samme), skulle være bedre for den generelle sundhed og for lunger og hals. Dampen dufter tillige bedre end almindelig tobakslugt. Sparsommelige mig er ikke helt sikker på hvorvidt det er mere prisvenlige end almindelig cigaretter – men sparsommelige jeg kommer nok ikk uden om problemerne i luftrummet. Men jeg tænker trods alt over at gå over til elcigg, elektroniska cigaretter eller e cigarett.