E-cigaretter som bruger e-juice/e-liquid har gjort en positiv forskel for jeg og bedsteveninden med at sluta röka

Drømmer du om at Sluta röka? Jeg og min veninde er begge 2 holdt op med at ryge. Vildt sejt ik? Hende og jeg klarede det gennem e-cigaretter (http://www.e-bloss.se/) der bruger e-juice (http://www.e-bloss.se/e-juice/)/e-liquid (http://www.e-bloss.se/e-juice/e-liquid-epuff/). Jeg vurderer sådan et rygestop er ret cool gået . Det var ret hårdkogt i starten at sluta röka som vi siger her i Göteborg, men undertegnede ka’ ubetinget råde jer til at benytte e-cigaretter med e-juice eller e-liquid til rygestoppet.

Såvel Margit som undertegnede prøvede mange gange at sluta röka. Min veninde plus mig prøvede nikotinplastre, at stoppe fra den ene dag til den anden & veninden har desuden forsøgt coaching – alt uden videre held . Heldigvis forløb det rigtig meget enklere med at sluta röka ved hjælp af e-cigaretter der kører på e-liquid/e-juice. Jeg & veninden startede med projektet sluta röka for et halvt år siden, og idag er tilfredse mig hundrede procent uden både alm tobak og e-cigaretter, i mens veninden ind imellem tyr til e-cigaretter der bruger e-liquid eller e-juice med den mest begrænsede styrke nikotin.

Til fester kan undertegnede nemt savne de gamle e-cigaretter eller almene tobak. Men jeg savner godt nok ikk’ cigaretlugten. Så forfængelig mig er bestemt glad for at det er lykkedes med at sluta röka og jeg vil anbefale e-cigaretter som anvender e-juice/e-liquid til alle mine venner og bekendte, der håber på at sluta röka/stoppe med at ryge. Det gør alt andet lige stoppet med tobakken virkelig meget mere problemløst.