Efterfølgende 12 måneder på højskoler i Danmark kendte jeg mine evner samt fandt ud af, hvad for noget jeg ville læse

Sabbatår højskole {http://www.uldum-hojskole.dk/sabbataar-hoejskole/} bliver altid betragtet som værende en lidt alternativ rute – en udvej for mennesker, som ej virker så bogligt anlagt samt ej er klar over, hvilken retning de vil gå endnu. Dette synspunkt virker faktisk synd, pga. at højskoler {http://www.uldum-hojskole.dk/} i Danmark er næppe ufaglige og mærkelige, de er blot steder, hvor teenagere kan få mulighed til at udforske flere nye sportsgrene, før det voksne liv for alvor går i gang. Det virker fuldstændig rigtigt, at man gennem et sabbatår højskole ikke skal læse utallige artikler og aflevere opgaver hver uge. Prøve idræt, dans eller musik, eller lærerige rejser til f.eks. Masaierne, kan man på den anden side.

Dersom du har lyst til at få erfaring med at leve med fremmede mennesker, samt hvis du vil blive klar over, hvorvidt du overhovedet har en styrke indenfor dans eller svømning, vil højskoler i Danmark blive en fantastisk mulighed. Eventuelt ønsker du at afprøve psykologi eller dansk, eller hvad med at afprøve dine kunstneriske evner med hjælp fra design eller foto? Det virker da enormt synd, at teenagere overhovedet ikke får afprøvet fagene, blot af den årsag at de ej kaldes ’sande’ fag, for her eksisterer utallige fagområder, der ej tilbydes på en gymnasiel uddannelse.

Vi sørger for at hver enkelt menneske bliver i stand til at finde fryd & entusiasme i livet, samt vores højskoleri Danmark lægger stor vægt på mangfoldighed & sammenhold. Ved hjælp af højskoler bliver du rent ud sagt i stand til at opdage dine evner samt din personlighed.