Efterskole håndbold, de fedeste fællesskaber

I august flyttede undertegnede på håndbold efterskole der ligger i Midtjylland. Og efterskoleopholdet virkelig slår hver eneste af mine håb. I starten var jeg en smule urolig over, om jeg ville kunne lide at flytte på håndboldefterskole. Jeg tog af sted og var lidt beklemt. Men vi alle har det jo præcis ens. Min gang-veninde Maja spiller ligesom mig efterskole håndbold » www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold,, så hende og jeg kan følges. Dette gjorde det nemmere i starten. I øjeblikket har jeg specielt blevet på fornavn med dem, der ligesom jeg selv træner på håndboldefterskole linjen. Der går mere end 81 efterskoleelever , jah jeg kan altså ikke finde rundt i navnene på enhver .

Hverdagen på håndbold efterskolen

Her på håndbold efterskole skal alle op før 07 … for at ud at løbe Øv! Hyggejeg vil helst få cornflakes med dundynen mens jeg tager det stille og roligt. Efter vores tur ude anrettes der på anden anden side dejlig morgen buffet. Efter morgenmaden skal vi have almindelig matematik og dansk-undervisning. Henaf timerne om eftermiddagen træner jeg efterskole håndbold. Samtlige unge fra håndbold efterskole & de andre linier indtager aftensmad omkring klokken seks. Derefter skal samtlige elever slappe af på værelserne i 60 min. Det er i grunden temmelig hyggeligt at have lidt tid, hvor vi alle slapper af og laver lektier. Tina ijeg ved ikke, hvornår lektierne ellers skulle blive ordnet. En stor del af dagen deltager vi i undervisning eller efterskole håndbold og efter alt det er der ofte ting som jeg ikke har lyst til at gå glip af. Vennerne viser diasbilleder, mine venner og jeg fejrer som vi bor på gang med, vi konkurrerer i RoboRally, holder masser af film, øver lancie – og så har en eller anden frembragt en gætteleg. Stilletiden er faktisk den eneste tid, hvor folk laver lektier og er alene.