Efterskole teater er den fritidsbeskæftigelse min talentfulde datter elsker allermest!!

Efter familiens rejse til Kurdistan ska’ min datter spendere et år på efterskole… Dette ophold er en ting hun har besluttet på egen hånd! Men sagen er den, at jeg også tror, at det at bruge et år på en efterskole er en super idé. Vores fælles formidable datter har desværre været fanget i en snotdum folkeskoleklasse, hvor der har været helt enormt meget ondsindet mobning. Det er ik’ alene hende, at det er rettet direkte mod, men alt det mobberi har skabt en super dårlig stemning. Og jeg tænker helt bestemt, at det er super godt, at hun tager væk fra sådan noget skadeligt noget. Hun vil gerne blive tilmeldt en efterskole sjælland… Dét har hun besluttet, af den årsag at det er tilpas langt væk fra hendes forældre = os!! Men samtidig ik´ så langt væk, at det tager en milliard år at tage hjem på weekend! Hun går koloenormt meget op i ball room dancing, så vi søger efter en efterskole, hvor de kan tilbyde efterskole dans! Hun har danset meget siden hun var helt lille, & har ligeledes altid elsket at stå på en scene… Af den grund vil hun således gerne finde frem til en efterskole, hvor mulighederne er der for, at man kan performe efterskole teater!

Vi begge har den holdning, at det er koloenormt skønt for vores datter, at hun ska’ på en efterskole sjælland. Men ik desto mindre må jeg alligevel også slå fast, at det bliver trist, at hun for en tid flytter hjemmefra!! Jeg forestiller mig så absolut, at det er fordi, at hun er det allerførste barn, som ik’ skal bo hjemme længere!!! Heldigt for mig har vi stadigvæk 1 hjemme i huset, vi kan tage os af! Jeg er overhovedet ik’ i tvivl om, at vores datter bliver begejstret for at kunne udfolde sig med både efterskole dans samt efterskole teater!! Så selvfølgelig ska hun tage på det ophold, også selvom hendes mor har rigtig vanskeligt ved at slippe kontrollen…! Jeg var jo selv på en efterskole sjælland, så jeg er bevidst om, hvor sjovt sådan et år på efterskole kan være! Jeg havde en super tid på min efterskole, og dét under jeg hende naturligvis også! Det er der bestemt ingen tvivl om…!