Efterskoleelever blev sports-mennesker på grund af efterskole motion…

Mit fortrinlige år på efterskole [www.kongenshusefterskole.dk] var dét mest oplevelsesrige år i hele min levetid… Jeg vil derfor anbefale et efterskole ophold til alle de unge, der spørger. Jeg spenderede et skønt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg for alvor blev mere selvstændig. Kammerater, som jeg stadigvæk mødes med, nogen gange om året. Det er bonkammerater, som jeg ik ville kunne leve uden. I tillæg til nye bekendtskaber fik jeg enddog også fornyet selvtillid i gennem mit efterskole år. Det har sin begrundelse i al den efterskole motion, jeg fik foræret! Hver fredag var der for alle elever på skolen planlagt en eller anden form for efterskole motion, & dét var mange elevers yndlingsdag! I de lunere eftermiddage tog det udgangspunkt udenfor, hvilket havde som følgevirkning, at efterskoleeleverne samtidig med motion, fik afsindigt meget livsbekræftende luft. Min efterskole gik meget op i at offerere en fin efterskole kost og motion [www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html] var der som sagt også masser af. Alle efterskole eleverne holdte af rejsen på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de havde planlagt. Jeg kom i eventyrlig form, & dét har fulgt mig som voksen. Hvilket selvfølgelig har haft den følgevirkning, at jeg føler mig meget bedre tilpas!

Størstedelen af alle unge mennesker ville få gavn af at bruge et år på efterskole, og det engagement er ik spor skørt. Specielt, hvis man ik er dygtig til sport, kan efterskole motion blive en stille opstart. Der findes muligvis nok tanker om, at efterskole kost og motion ofte efterlades, men dét er ik den skinbarlige sandhed. Mange personer er vidende om, at hver og en efterskole vil det mest positive for sine egne. Således er efterskolens styrelse ofte ekstremt opslugte af at tilbyde både herlig efterskole kost og motion, hvor alle kan participere. Ergo: min tilskyndelse til alle Jer derude er; gør det! Mærk livet, & ta et ophold på efterskole, det vil I på nogen måde komme til at fortryde! Tværtom vil du kunne mindes dit efterskole ophold med lyksaglighed.