En efterskole outdoor har mulighed for at betyde meget for din tilværelse

Fra den efterskole outdoor, hvori jeg befandt mig i et år efterfølgende niende klasse, blev jeg for flere uger siden inviteret til en fest med min gamle årgang. At opdage, på hvilken måde alle mine kammerater har haft det, og hvor de har job, er jeg vildt spændt på, fordi det er næsten over adskillige år siden, jeg opholdt mig på efterskolen. En enormt fornøjelig reunion, hvor vi kan tale om enhver af de fantastiske oplevelser, vi husker fra året på efterskole outdoor, er jeg overbevist om, at det bliver.

Skoleåret på efterskole outdoor var noget, som jeg så frem imod det meste af niende klasse, for jeg havde set utallige fortællinger om, hvor fedt det ville blive. Jeg vidste slet ikke, hvilken former for områder, jeg havde lyst til at studere, så jeg var godt klar over, at jeg ej var klar til videregående uddannelse. At forsøge nogle lidt anderledes skolefag, der ej kan fås på videregående uddannelser, f.eks. boksning, ønskede jeg derudover. Mange utraditionelle emner, som jeg var ret spændt på at forsøge, tilbød den personlig udvikling efterskole jeg skulle være på.

Af den årsag at jeg syntes boksning virkede enormt blæret, samt på grund af at jeg desuden gerne ville tabe mig lidt såvel som blive en anelse stærkere, ville jeg for det første prøve efterskole boksning. Efterskole outdoor, hvori man skal lære at klare sig i det vilde anvendende naturens egne midler, ville jeg oveni prøve. At campe i dybe skove langt væk fra andre mennesker er min familie såvel som mig selv vildt begejstrede for, så jeg anvender faktisk denne kunnen hyppigt siden.