En smule vedr. musik til bryllup, underholdning til børnefødselsdag og mobildiskotek

Der er godt gang i undertegnedes bestillinger i de her dage. Der skal findes underholdning til børnefødselsdag [www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer] specifikt til et styks ni-årig pige plus udpeges musik til bryllup {www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor} – måske et mobildiskotek [www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen]. Det giver overskud med de mange eventreservationer.

Det er et sjovt projekt at lave underholdning til børnefødselsdag. Karen er opgavens fødselsdagsbarn og pigebarnet ønsker sig underholdning til børnefødselsdag, og hun er super ellevild med Elsa og Anna fra Frost og så går lillepigen i skøjtehallen. Så en slags underholdning til børnefødselsdag med et tema med is syner virkelig åbenlyst. Isskulpturer, en snemand eller oven i købet en dame, som synger Lad det Ske-sangen. en skøjteprinsesse eller Elsa-fletninger. Jeg behøver ikk forslag når det kommer til valg af underholdning til børnefødselsdag.

Der deltageren hel del unge gæster på cirka 16-24 somre og samtidig kommer der en hel del der er over 70, og min viden siger at så forskellige grupperinger ik ofte er lette at sammenkoble rent musisk med mindre jeg tager fat i et mobildiskotek, så pga det overvejer eventplanlæggeren her faktisk at samle de klassiske spillemænd med et ungt mobildiskotek til musik til bryllup. Musik til bryllup er jævnligt knyttet til f.eks jazzmusik og swing eller f.eks Himmelhunden & Kim Larsen. Mens Samtidig kunne ungdommen anvende et mobildiskotek til at lytte til nye hits – sædvanligvis knyttet til solid basgang + lyskugler. Nogle gange er det ik ufravigeligt med mobildiskotek som supplement til musik til bryllup, i fald at ungdommen har en kærlighed til 1950-er jazz samt rockmusik fra 70’erne. Men andre gange har undertegnede på den anden side haft dejlige erfaringer hvor jeg har sammensat mobildiskotek med almen musik til bryllup.