En smule vedrørende duelighedsbevis – målsætninger om duelighed og speedbådskørekort Århus

Jeg + Kristian er begyndt tage duelighedsbevis. Mon I ved hvorfor det er kaldet duelighed. Men det er en form for speedbådskørekort Århus, der tillader at manden & mig med vores duelighedsbevis kan leje en stor båd og tage ud at sejle rundt til sommer.

Jeg & min mand har hen over noget tid gået og tænkt på at gå efter at få det her duelighed bevis, for vi er begejstrede for havet og at sejle. Onkel Frede har i lang tid haft duelighedsbevis og jeg har tit sejlet med hvor jeg har tænkt på selv at tage duelighed. Både sejlturene og oplevelsen i de danske havne, hvor sejlfolket slapper af efter en dag på vandet med god mad, hvidvin og hyggesnak kan jeg lide. Dermed skal der et såkaldt duelighedsbevis fra en fornuftig virksomhed som speedbådskørekort Århus til.

Så jeg forhørte mig hos den gode mand, hvilket sted det er bedst at få sit duelighedsbevis, og derefter fik speedbådskørekort Århus en rekommandering fra onklen. Min onkels anbefalede sted ligger ret tæt på mit job, så speedbådskørekort Århus er ideelt. Dermed har min kæreste og mig perspektiv i at tage duelighedsbevis efter job og studie.

Sejler I? Har nogle af jer taget duelighedsbevis, går I til duelighed kursus her i de her måneder, eller kender I nogle gode steder hvor der er speedbådskørekort Århus?