Et kært familiemedlem besad en intens interesse for de eftertragtede plus hegn…

Dengang jeg var en klejn rolling tog min bedstefar mig tit med til de her koncept-stores, hvor de falbød eksempelvis et slidstærkt pergo gulv - traekoeb24.dk/catalog/pergo-gulv.php, eller et termotag - traekoeb24.dk/catalog/termotag.php, , eller de billige plushegn, som adskillige synes er gode at investere i, eller et specielt slags huntonit gulv, eller trapezplader - traekoeb24.dk/catalog/trapezplader.php, . Han sørgede for evig og altid at tilbringe utallige eftermiddage i disse typer af butikker. Jeg på den anden side, kunne finde på mange andre ture, jeg hellere ville afsætte tid af til. Men alligevel elskede jeg at spendere tid sammen med ham. Vi satte pris på at fundere over de aller mest forskellige temaer, og det elskede jeg bestemt meget. Han var en energisk gør-det-selv-mand, og han holdte derfor af at udvide sin kundskab, & kigge på et nyt slags pergo gulv eller et termotag til familiens stue, eller også var han opslugt af et plus hegn til legepladsen, eller udforskede markedet for trapezplader, mens han også lige afprøvede holdbarheden på røde huntonit plader!

Jeg spenderede en afsindig stor del af min barndom i selskab med ham i de nye centre. & såfremdeles er det det, jeg mindes absolut klarest fra mine første leveår. Jeg har jævnligt undret mig over, af hvilken grund, at han ej fik arbejde indenfor hans interessefelt. Han kunne eksempelvis have åbnet sin egen butik med videresalg af eksempelvis et smart pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit plader, eller trapezplader. Men han var beæret over sit arbejde i DSB, samtidig med at han værnede om alle sine fiks fakserier i hjemmet. Jeg tænker, at han mærkede en overjordisk klarhed, ligeså snart, at han syslede med disse projekter. Han var en rar herre, & af den grund havde vi også virkelig utallige uforglemmelige timer i hinandens selskab. Det er selvom, at jeg ik fascineredes det mindste for eksempelvis en ny slags pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit brædder eller trapezplader. ik ville være det foruden…