Et væld af forskellige trampoliner

Jeg brugte forleden penge på en trampolin til min datter, af den årsag at hun havde fødselsdag. Min datter går til gymnastik, og hun har i flere måneder ønsket sig en stor havetrampolin » www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html,, og eftersom at hun plagede mig i så lang tid, brugte jeg penge på den til hende. Jeg vil gøre næsten alting for at gøre hende glad.

Man kunne købe trampoliner » www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, i mange varierende størrelser, men jeg købte den største havetrampolin, som de havde, således at min datter kan springe på den. Sådan en trampolin, som den jeg anskaffede, er rimelig dyr, dog har jeg sparet op til min datters gave i nogle måneder, så jeg havde glædeligvis råd til trampolinen. Det kostede dog ekstra at få en trampolin, der havde et sikkerhedsnet rundt om, men det gjorde jeg da gerne, således at hun ikke kommer til at skvatte af og slå sig. Jeg mener, at trampoliner uden sikkerhedsnet er uansvarligt at erhverve til børn, særligt yngre børn. Utrolig glad over sin nye trampolin er min datter. Faktisk hopper hun såvel som øver spring på trampolinen hver eneste dag. Adskillige venner og veninder har hun derudover haft på besøg, der har prøvet at hoppe på den, og min datter og hendes venner har det rigtig sjovt, når de hopper sammen. Jeg mener helt klart, at trampolinen er alle pengene værd, så jeg kan godt foreslå den til andre forældre, hvis børn ønsker sig en trampolin.