Få dit gods i funktionelt træemballage

Det her indlæg ser på såvel plastpaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28, som træemballage - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, såsom europaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, . Afhængig af godset og transporteringsmetoden, er det jo selvsagt ej alle slags paller, der er tilstrækkelige. At naturen hjælpes af europaller, er træemballagens åbenlyse styrke. varefragtning med træemballage reducerer kuldioxidmængden i forbindelse med godstransport med helt op til tredive %, kommer hertil desuden. Europaller har nemlig en høj brugsværdi som genbrugspaller af den grund, at de kan benyttes på flere fragter og fortsat beholde kvaliteten.

Derimod benyttes plastpaller oftest som engangsvarer af den årsag, at de ej er så holdbare som europaller. De besidder endvidere det fortrin, at plastpaller i sammenligning med træemballage ej ændres af vejret, idet det er lig med, at de altid har den samme vægt og massefylde, ligegyldigt hvad enten der er sne eller sol. Plastpaller består faktisk af en slags plast, der er et hundrede procent genbrugeligt. Der er ydermere ej behov for, at du undlader miljøhensyn, blot fordi du vælger plastpaller og ikke europaller. De er til gengæld væsentligt lettere, og derfor passer de perfekt til flytransport, eftersom den tilladte vægt her er begrænset.

Er det europaller eller plastpaller, der egner sig bedst til dit præcise dit fragtbehov? Den afgørelse er 100 procent afhængigt af dine præferencer. For kargoindustrien handler det hovedsageligt om at gøre transportforholdene så gode som overhovedet muligt, så arbejdsprocessen foregår så simpelt og på samme tid kan overstås så hurtigt som det i det hele taget er muligt. At finde de helt rigtige paller, bliver med det in mente også så vigtigt, da hver eneste form for palle besidder hver sine styrker.