Få plads til selv møbler samt haveredskaber brugende en ordentlig trailer

En trailer - http://www.trailergaardengantrup.dk/, er meget funktionel & kan i grunden bruges til rigtigt mange forskellige formål. Faktisk er den en af de bedste investeringer, jeg har gjort længe, og jeg kan ganske enkelt ej forestille mig, at vi nogensinde har været i stand til at klare os uden en trailer. Da jeg endnu var teen fantaserede jeg om en fed sportsbil, som jeg kunne bruge til at suse af sted i på motorvejen. Nu hvor jeg er blevet far, er jeg dog fornøjet med, at jeg faktisk traf den beslutning at købe en solid dyt m. fem døre, for at skulle transportere småfolkene omkring i en sportsvogn ville godt nok være anstrengende.

Sommetider har vi nu fortsat oplevet komplikationer m. pladsmangel – fx når vi har været på shoppetur i JYSK & købt nogle store møbler, som skulle slæbes med til vores bolig. Netop dét problem er imidlertid løst nu, for min frue & jeg har besluttet os for at erhverve os en trailer. Ifald den største af spirerne skal transporteres fra skolen sammen med cyklen, føles det nemlig en del enklere at lægge den op i en trailer frem for at skulle sætte den fast på dytten. At det ikke alene er ifm. møbeltransport, at den finder anvendelse, har jeg opdaget. Det har ligeså forekommet os fantastisk let at placere skraldet i traileren, i de tilfælde hvor vi har haft behov for at køre på genbrugspladsen. Køre flere gange for at kunne få alt med, var vi jo tvunget til i gamle dage.

Utroligt henrykt for at eje en trailer, er jeg af den årsag. En trailer er et redskab, enhver familie burde have.