Få tid til din yndlings hobby brugende en efterskole folkmusic

Elsker du musik så vildt meget, at du mærker, at du ej vil få tilstrækkeligt med tid til at spille i hverdagen? At være i et orkester med unge af samme årgang, der virker helt så talentfulde plus glade som dig selv, længes du eventuelt efter? En efterskole folkemusik, hvor du træffer dygtige unge fra det meste af landet samt modtager undervisning af dygtige plus entusiastiske lærere, bør du så prøve at tilmelde dig til. Samspil med andre musikere, ligemeget hvilken type af stilart, du bedst kan lide, får du chancen for på en efterskole folkmusic, oveni fokuseret én til én undervisning i dit yndlings instrument. I det tilfælde at du lever i en lille by kan det føles umuligt at få fat i andre unge som har en lignende musikinteresse, men på en efterskole jazz bør du føle dig fuldstændig tværsikker på, at der findes nogen, der har samme interesse.

Sådan at du kan forberede dig til niende eller tiende klasses afgangsprøve i både engelsk, samfundsfag & biologi, fokuserer vores efterskole jazz meget på traditionelle skolefag samtidig med musiske fag. Du bør af den grund trygt ansøge til gymnasiet, eller en hvilken som helst anden uddannelse, bagefter et år på efterskole folkemusik.

Samtidig lærer du at bo sammen med andre teenagere, & du gives chancen for at kreere stærke kammeratskaber, som vil vare hele din tilværelse. Vær en lykkeligere person samt en dygtigere musiker – vælg en efterskole folkmusic.