Falsemaskiner vil uden tvivl være den ting, som forandrer min virksomhed

Jeg føler mig egentlig meget færdig med dette, for dag ud samt dag ind sidder jeg på kontoret & falser dokumenter, lægger papirerne i konvolutter & beregner frankering i flere timer. Inden afdelingen startede med at tredoble vores post, har dette nu været et dejligt job, for jeg blev jo ansat som receptionist. At selskabet bestiller nogle maskiner, der er i stand til at klare det hele i stedet, vil jeg forlange, for jeg faktisk ikke får tid til andet end at poste post. Jeg ved, at falsemaskiner (http://danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner) betragtes som værende en optimal maskine, fordi de ordner papirfoldningen effektivt & hurtigt. Ulige sammenfoldninger samt fedtfingre på dokumenterne, hvilket jo ser super forfærdeligt ud, slipper man på samme tid for benyttende falsemaskiner.

Oveni er jeg klar over, at der eksisterer en frankeringsservice , http://danastar.dk/mere_info/frankeringsservice, , som kan sætte porto på breve med de nyeste priser, så jeg næppe behøver være bekymret for, hvorvidt vores forsendelser nu har rigtig frankering hver gang. En frankeringsservice bliver i tillæg hertil væsentligt billigere i forhold til at benytte portomærker, så der er flere penge at undgå for firmaet. Desuden sparer firmaet selvfølgelig en del tid, af den grund at jeg ej skal løbe af sted for at skaffe porto mange gange om ugen. Med frankeringsservice slipper jeg dertil for at holde regnskab over alle omkostningerne, for rub samt stub vil blive samlet i min frankeringsmaskine pris (http://danastar.dk/mere_info/frankeringsmaskine_pris).