Fluer, fiskestænger plus køb af andet fiskegrej

Jeg erhvervede mig engang en havfiskestang, fordi jeg fik lyst til at indlede en fiskekarriere. På det tidspunkt sad jeg i min storebrors feriebolig og skrev min afsluttende opgave, hvor jeg så mange mænd i waders stå i vandkanten og kaste snøren ud efter hornfisk. Jeg tror, at fiskefolkene var i besiddelse af det helt rigtige fiskegrej, og de lavede da også flere flotte erobringer. I perioden siden har jeg desværre ikke anvendt mit fiskegrej mærkbart. Men grunden til, at jeg nu her kommer ind på emnet, skyldes, at vi er kommet til forår og derfor tid for fangst af hornfisk. Og på denne måde har jeg fået engagement omkring at prøve fiske-lykken igen – hvorfor jeg vil investere i kvalitets fiskegrej. Måske er filosofien nemlig, at udgiften tjener sig selv hjem idet jeg ejer solidt udstyr.

Såfremt det handler om at erhverve sig fiskegrej, har man sådan set adskillige muligheder. Vi kan såvel shoppe i en webshop som finde en frilufts- og sportsforetning. Det store plus forbundet med at finde grejet over nettet er, at så kan man hurtigt sammenligne indkøbspriser på ens varer. Det giver mig ideelt fiskegrej til en pris helt i bund. Men på den anden side kan man få virkelig brugbar orientering af medarbejderne i en forretning, men faktisk kan man tit have muligheden for support online. For næste skridt er at indkredse, hvilken type fiskegrej, der må findes. Jeg må i hvert fald have såvel hornfiske blink som grej til fluefiskeri, men jeg påtænker også en fnullerdusk eller noget lignende. Dertil skal jeg utvivlsomt købe det elementære som en fiskestang samt et fiskehjul.

Idet alt er top nice, tror jeg, at jeg må tage ud til sommerhuset og fiske.