Flyttelystne mig & lillesøster kan næppe blive enige omkring lejeboliger – lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup eller mere prisvenlige lejebolig Vestsjælland/lejebolig Sydsjælland

Undertegnede er overvejende en københavnerpige, som finder glæde i ture om søerne og i biografen. Søster går derimod efter om at få sit første barn inden hun er rundet de 27, ligesom hun helst vil bo i en villa som har køkkenhave samt et gensigt tilhørsforhold. Begge går vi efter hyggelige lejeboliger - nordichousing.dk – , men jeg og min søster ska’ jo ikk’ lige tage i kollektiv, som søs og jeg tidligere har snakkede om tidligere. Derfor søger undertegnede mod lejebolig Østerbro - nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe – eller lejebolig Hellerup, hvor jeg er nær ved Kbh, dog i den mere stille ende af Kbh. Og Iben overvejer et stk lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland - nordichousing.dk/lej-en-bolig/sydsjaelland – . Dog er os søstre enige omkring at de lejeboliger skal være placeret på Sjælland. Hurra.

Min søs & jeg er samtidig på udkig efter lejeboliger. Min søster og jeg har ævlet om hvorvidt at jeg og hende sku’ finde et par lejeboliger sammen og bo sammen med hinanden eller i samme område. Men det funker ik’. Vi har forskellige behov, og mens bypigen her eftersøger lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, så søger min søster efter ”lejebolig vestsjælland” og ”lejebolig sydsjælland”.

Lejebolig Vestsjælland og lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup. Søster og jeg indtaster en forskellig drømmeplacering ind når jeg og hende opslår de lejeboliger, men alligevel kan vi supplere hinanden med at lære om de bedste formidlere af lejeboliger samt regler for fremleje og lejekontrakter.