Forsatsvinduer, isolering og skimmelsvamp er nu min nye ekspertise

Siden vi er rykket ind i vores gamle, murermester parcelhus, så har jeg bestemt erhvervet mig nye kompetencer inden for forsatsvinduer til isolering og risiko for skimmelsvamp. Det er lidt vildt. Kæresten og mig har efterisoleret, skiftet til forsatsvinduer og har desuden arbejdet for at komme af med det skimmelsvamp, der var eksempler på i gangen på første sal. Det mener jeg vi har fået ordnet temmelig godt Albert og jeg, som at der begge er vokset op i lejlighed inkl vicevært.

Vinduesrammer uden sprosser kaldes forsatsvinduer. Manden og mig opsatte hjemmets forsatsvinduer lige på indersiden af karmene på de nuværende vinduer. Dejligt enkelt. opnå et lækkert udfald ved montering af koblede vinduer. Men min kæreste & mig har da et væld af ting og sager, der ku’ bruges gysser på, og det kostede en del mere end forsatsvinduer.

Du kan slippe af med kondens og træk, i det tilfælde af at du skifter til forsatsvinduer. Villaen havde ganske meget fugt og kondens for noget tid siden da manden og jeg købte det, og jeg og ham blev hurtigt opmærksomme på, at det skulle ordnes. Så manden researchede lidt og forstod, at forsatsvinduer var et ret perfekt valg.