Forsigtige mig ska’ erhverve mig panzerglass iphone 5 præcis som mine søde veninders panserglas iphone 4 s + panserglas iphone 6 plus

3 af mine bedste veninder har i tirsdags købt panserglas iphone 6 plus , pavoscreen.dk/iphone-6-plus, & panserglas iphone 4 s til mobilerne. Panserglas iphone 6 plus, panserglas iphone 4 s + panzerglass iphone 5 , pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-5s, er et sikrende tyndt lag glas, der hindrer at skærmen på telefonen ikke får skrammer, hvis vi dratter mobilen direkte i klinkerne. Skide smart. Selvfølgelig skal jeg da ozz score mig panzerglass iphone 5, som passer perfekt til undertegnedes iphone.

Så kan vi blot fjase omkring og bruge telefonerne imens tøserne danser og fester og render og er klumsede og fulde, nu alle os fik os panserglas iphone 6 plus, panzerglass iphone 5 + panserglas iphone 4 s. Småklodsede mig har fra tid til anden været rimelig omhyggelig i forhold til min mobil, idet der er finanser hvis jeg havde behov for at indkøbe nyt frontglas, ligesom Anna blev nødt til da vi kom hjem fra en tur i byen i i november.

Tøserne valgte at købe deres panserglas iphone 4 s og panserglas iphone 6 plus da de kom forbi en butik, da de var inde og handle i butiksgaden. Jeg havde egentligt overvejer at tage afsted med de andre, men fik i stedet en eftermiddagsvagt. Jeg googlede i nogle minutter, og faktisk har jeg opstøvet panzerglass iphone 5 til en bedre pris online, sammenlignet med det mine veninder pungede ud med for deres panserglas iphone 4 s & panserglas iphone 6 plus. Ikke dårligt.