Fortræffelig kanoudlejning Silkeborg

For mig ser jeg umiskendeligt det daværende Silkeborg Camping, dog er det temmelig mange leveår siden dengang, jeg var der med familien. I min barndom og ungdom var min familie og jeg på en skøn tur til camping hvert år. Som ung var jeg også på camping med ungdomsskolen. Det specielle ved alle min barndoms og ungdoms campingture med f.eks. kanoudlejning Silkeborg, er alle de massevis af minder om en ferie fyldt til bristepunktet med fælles oplevelser såvel som udfordringer i den billedskønne natur i Jylland. Både fra de mange timer på den velistandsatte campingplads og de idylliske aftener ved teltene langs søbredden klods op ad Silkeborgsøerne. Jeg erindrer tilmed til stadighed den specielle fornemmelse, det var, den dag jeg for allerførste gang prøvede at have en hel uge på Silkeborg Camping i Østjylland. Jeg må slå fast, at det sådan set er lang tid siden, at jeg sidste gang tog med på camping ved Silkeborgsøerne ved Silkeborg Camping. I mellemtiden har jeg fået en en pædagoguddannelse samt et velbetalt arbejde og ikke mindst en sød mand. For et par år siden fik vi ydermere vores fælles søn, der nu kan siges at være så gammel, at jeg var gået i gang med at overveje, om den kommende sommer var det perfekte tidspunkt til at tage husbond og barn med af sted på kanotur langs Silkeborgsøerne. I tirsdags blev beslutningen taget over et enkelt glas vin med min husbond sidst på aftenen. Dette medfører, at vi på nuværende tidspunkt er på udkig efter et sted med camping foruden kanoudlejning Silkeborg. Jeg tænker desuden, at et campingsted med kajak- og kanoudlejning ved Randers er lige så godt. Af den grund vil jeg høre, om der evt. er en eller anden herinde, som har kendskab til Silkeborg Camping i dag eller et suverænt sted med kanoudlejning Silkeborg med god sikkerhed eller måske udlejning af kanoer tæt på Gudenåen? Det skal også meget gerne være et sted, som har tilbud på en kanotur på Silkeborgsøerne specielt til børnefamiliers behov. Ligger du inde med et fantastisk link til et sted med Silkeborg Camping, så skriv i kommentarfeltet under dette indlæg, så jeg kan få spritnye minder fra kano- og Silkeborg Camping-ture med kanoudlejning Silkeborg som kan deles med min kæreste og mit barn. Dermed kommer jeg til at være særdeles lyksagelig, takker.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>