Fyns hf-kursus – En HF giver adgang til drømmeuddannelsen

Vil du gerne læse en HF på Fyns hf-kursus?

Uanset hvilke drømme for dit studie, du tumler med, er jeg sikker på, at en Hf Odense giver dig det mest optimale udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg studere til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at komme ind. Ved du allerede, hvad du drømmer om at læse til. Det er muligt, at du ønsker at blive politibetjent, pædagog eller sygeplejerske, eller måske går du snarere efter et naturfagligt studie på universitetet.

Ved du ikke, hvad du helst vil arbejde med om nogle år? Det havde jeg heller ikke tjek på, da jeg begyndte. Men Fyns hf-kursus giver mulighed for et par år til at vælge.

Hf Odense – Gå efter fremtidsdrømmen

Afslutter du 10. klasse til sommer, og drømmer du om at få en ungdomsuddannelse med uanede retninger? Studerer du din Hf på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så kan du selv målrette HF-en til ganske nøjagtigt det studie, som du drømme om optagelse på!

Som supplement til en almindelig HF , hvor du kan vælge valgfag på niveau A til C, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: Sproglig hf, politilinjen, pædagoglinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Linjerne er hver især skræddersyede så du bedst kan forberede dig til drømmestudiet.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus

Vil du gerne at læse en Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så må du leve op til en række adgangskrav. Går du ud af 10. klasse til juni, skal lærerne finde ud af, om du på nuværende tidspunkt kan gennemføre en Hf. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan begynde på Hf-en hos Fyns hf-kursus. Det måtte jeg ikke rigtigt så nederen, som det lyder.

Er du gået ud af 10. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor de så tester dine personlige og faglige kompetencer.