Grimas ansigtsmaling – Afkommet er pjattede med ansigtsmaling

Begge unger, der begge 2 er startet i SFO har fået øjnene op for det der ansigtsmaling. Jeg forventede faktisk at ansigtsmaling mere var interessant for noget yngre poder, og poderne testede det også begge ved fastelavnsfester på vores lokale torv. Men idag er Grimas ansigtsmaling virkelig boomet hos begge børn.

Nova og Daniel i den grad dyrket herhjemme. Holder vi ikke styr på de 2, så lægger de ansigtsmaling da ud og dag ind. Ganske fantasifuldt, men ind imellem også meget bøvlet. Vores store tøs styrer det fint, medens sønnikke glemmer at han har hovedet fuld af maling og tværer den ud ind imellem.

For at de to kan nørde videre herhjemme har manden og jeg givet børnene Grimas ansigtsmaling. Og søndag, hvor begge forældrene snoozede lidt længe, stod de selv op, spiste deres havregryn og startede med at underholde sig med det nyidkøbte ansigtsmaling. De er blevet vildt skarpe til at lægge det flot. Så de to rendte da lige forbi slikbutikken og Fona med ansigtsmaling der lignede puslespil & farlig tiger. Kåde kids. De synes bare det er sjovt med al opmærksomheden, sådan en gang ansigtsmaling giver dem.