Halloween kostumer til min kollega/kammerat og mig

Vennen og jeg skal til kostumefest på jobbet til november, så han spurgte mig, om jeg vil købe vores kostumer. Jeg har overvejet adskillige varierende halloween kostumer. For resten er det ligeledes til efterår, at der skal være den såkaldte oktober-fest, der stammer fra Tyskland. Der har man tyroler kostumer på. Som følge heraf tog jeg på hovedgaden i en kostumeshop i forgårs. De havde talrige halloween kostumer og endog tyroler kostumer, men dertil en hel del brugbart udstyr – sminke, masker og parykker, osv. Så jeg kunne få inspiration gloede jeg til at starte med på kostumer. Alverdens kostumer havde forretningen, og der var mange fortræffelige at vælge imellem. Herefter var næste skridt parykker, sminke & masker, og ligeledes her havde de virkelig mange produkter. Til sidst købte jeg to virkelig smarte dragter. Jeg kørte hjem til min kollega/ven for at vise ham vores halloween kostumer, efter jeg havde været inde i butikken med kostumer. Han blev begejstret, idet han gennemskuede, at vi skulle være spøgelser. Jeg fortalte ham for resten om de berørte tyroler kostumer, hvorefter vi talte om at tage til oktoberfest sammen. Jeg glæder mig til at se min ven og jeg i de dragter, jeg har købt. Jeg har på fornemmelsen, at vi kommer til at se morsomme ud. Jeg glæder mig herforuden til at se kollegernes udklædninger. Det bliver helt sikkert en skæg kostumefest. Uden at vide hvorfor, er kostumefester for det meste altid lidt sjovere end normale arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>