Halloween udklædning til min og kammeratens udklædningsfest på arbejdet

Ønsker du at få en rettidig samt grundig undersøgelse og udredning ved en af de mange privatklinikker samt privathospitaler i Midtjylland, da du oplever smerter i GI trakten? På vores klinik kan du blive undersøgt af en specialuddannet læge, der besidder en gennemgående viden om sygdomme i maven eller tarmen såvel som undersøgelse af disse vha. forskellige kikkertundersøgelser. Om fremtidsmuligheder fortæller din tilknyttede speciallæge dig foruden, efter udredningen er gennemført. Vurderer vores specialuddannede læge, at et kirurgisk indgreb er nødvendigt, er det muligt for os at sørge for dit videre forløb, da vores speciallæger har et omfattende samarbejde med alle sygehuse & privathospitaler i området.

Enhver slags kikkertundersøgelse som fx gastroskopi; hvilket er kikkertundersøgelse af mavesæk, tolvfingertarmen plus spiserøret, sigmoideoskopi; hvilket er kikkertundersøgelse af nedre del af tyktarmen og hele endetarmen såvel som koloskopi; dvs. kikkertundersøgelse af tyktarmen, er vi et af de privathospitaler i Midtjylland, der foretager. Den specialuddannede læge kan ved hjælp af selve kikkertundersøgelsen lokalisere alle indikationer på sygdomme fra polypper til celleforandringer såvel som farlige eller uskadelige svulster i tarmen. Derudover kan speciallægen udtage polypper såvel som udtage biopsier fra tarmen i forbindelse med kikkertundersøgelsen. I stille og venlige rammer med så lidt ubehag samt gene for dig som patient som det er muligt sker alle kikkertundersøgelser ved privatklinikken. Vores patienter kommer endvidere altid hurtigt til, idet klinikken ingen ventetid har.

Speciallægerne her på klinikken foretager desuden diagnosticerede undersøgelser inden for vandladningsbesvær, udover kikkertundersøgelser plus andre undersøgelser inden for sygdomme i tarmsystemet. Er du måske en af de utallige mænd over tres år, der har været nødt til at indse, at det med alderen har udviklet sig til at være et problem at lade vandet, vil de symptomer, du har, tit være forårsaget af en forstørret prostata. Få gange skyldes generne prostatakræft. Netop derfor virker det som det klogeste at få gennemført en cystoskopi, som måske vil skulle suppleres af en scanning af blæren, måling af den tilbageværende urin i blæren og af urinstrålen; også kaldet flowmåling og en ultralydsscanning i kombination med prøvetagning af prostata biopsier.

Klik ind på denne hjemmeside og lær mere om det gode ved en koloskopi.