Har nogle af jer set en træterrasse ud af brugte paller som f.eks eur-paller/europaller og pallerammer?

Eur-paller {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33} {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=34} er et overkommeligt råstof at opbygge indendørs og udendørs af.. Ofte vil du finde gamle Eur-paller, pallerammer - http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27 – og paller hos dit supermarked eller lokale virksomhed eller måske er det til at købe eur-paller, europalle, paller og pallerammer uden de store omkostninger mange steder. Man behøver ikke nødvendigvis være særligt handy, før at man let kan udrette cool og robuste have- og stuemøbler med pallerammer og paller såsom Eur-paller.

Pallerammer og paller som europaller/eur-paller kan du f.eks bruge til at danne en sovebriks med plads omkring sengemadrassen, et cool sengegærde og understel. Desuden kan du benytte eur-paller, andre paller og europaller til terrassedæk, men pallerammer er oplagte til køkkenbedet, pallerammerne ska’ bare ikke være imprægneret. Til urtebedet er pallerammer ligetil at omdanne. Alternativt kan du placere pallerammer i forlængelse af hinanden og danne en urtehave, som at der vokser op i et trappesystem. Vil du undgå behandlede pallerammer og paller, bør du kigge efter eur-paller. De er ik tryk imprægnerede.

Du kan opfriske en europalle eller placere to til tre paller tæt sammen som kan sættes bag sengen som en rustik hylde til bøger. Eller Skab et sofabord, man i en fart kan rykke ved brug af eur-paller eller europalle med nogle hjul nedenunder.. På internettet er der masser af ideer, hvor opfindsomme mennesker fortæller, hur de foreslår at gøre brug af eur-paller, europalle, paller og pallerammer som en grøn og cool del af deres indretning.