Havehegn – Den mest praktiske model er raftehegn med indbygget lydhegn

Jeg har faktisk været frustreret over intet lydhegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn} omkring min bolig. For sammen med mine piger bor yours truly lige ud til et styk vældigt befærdet gade og er virkelig ovenud ærgerlig over mange morgener af larmen fra lastbiler og busser. Så det er tid til et lydhegn. Andet end sådanne nogle støjværn er monteret nær de larmende amtsveje, så har jeg ikk før hørt om lydhegn. Men sådan et lydhegn/havehegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn} kan man klart ok godt skaffe sig som ejer af en have. Juhuuu.

Vores dugfriske havehegn skal ha’ et par store planter tæt ved tæt ved villaens nye havehegn. Villaens birketræer kan samtidig give modspil til vores spritnye raftehegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn}. Jeg ser frem til det nye lydhegn og dermed at ku’ sove længe hvor der ikke er trafikstøj. Lydhegn , åh det bliver så godt. Projektet havehegn påbegynder med internetsøgning efter sammensætningen af lydhegn og raftehegn her til aften. Så kan jeg måske påbegynde projektet her om 3-4 dage.

Undertegnede ska’ have et lydhegn der ser ud som et raftehegn. Jeg mener at det look gi’r et flot havehegn, der falder flot ind i husets udseende med en have i rustikt look. Et lydhegn bliver leveret i en størrelse der gør at vi kan slippe for panoramaudsigten til alle bilerne. Og raftehegnet ser lækkert ud med træet. Pigerne og jeg bliver fascineret af det nye havehegn. Det bliver super superb.