Her findes uden diskussion vigtigere ting i tilværelsen i forhold til hvad for nogle plastdøre, du køber

Mennesker er ikke ens, & det der præsenterer glæde for mig i mit daglige liv, er ikke nødvendigvis det samme, som for andre folk. Jeg føler at det er grundlæggende at reflektere over, når vi konfronteres med personer, der ik besidder vores opfattelse af verden. Jeg har altid elsket studiet af personer, og deres forskellige måder at leve på.

Mine aller tætteste efterstræber iværksætteri. At være vores egen chef holder samtlige af familiens medlemmer, vi af. At besidde værktøjerne til at starte en virksomhed op fra bunden, & opleve den udvikle sig, er for os alle et altoverskyggende rush. Sin egen virksomhed, der beskæftigede sig med udestuer - www.win-door.dk/udestuer-og-vinterhaver/udestuer-udestue – , foldedøre - www.win-door.dk/vinduer-og-dore/folde-og-skydedore/foldedore – , pvc vinduer, terrasseoverdækninger - www.win-door.dk/terrasseoverdaekning – , udendørs skydedøre & plastdøre, drev min bedstefar. Som bitte barn husker jeg tydeligt, hvordan jeg tit sørgede for at befinde mig i hans butik.

Jeg mente, at det var vedkommende at studere samtlige af de forskellige personer, der frekventerede den store butik. At der eksisterer flere forskellige holdninger til det mest rigtige liv, observerede jeg, efter at have spenderet flere eftermiddage i hans forretning, der afhændede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre. På grund af min barndom, hvor jeg hele tiden forskede i familiernes udvælgelse af for eksempelvis udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre, fangede jeg, at vores omgang med ting er et udtryk for vores værdier.

Virksomheden var forhandler af et stort sortiment af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre. Det resulterede i, at flere besøgende spenderede mange timer i forretningen, for at udvælge akkurat de ting, de havde behov for! Og det var for mig meget medrivende at studere disse praksisser! Livet i butikken har resulteret i, at jeg som voksen har en interesse i konsumptionsstudier…