Hf Fyn – Søg om optagelse og tag din HF centralt beliggende på Fyn

Kunne du tænke dig at læse en Hf Fyn?

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du har, er jeg sikker på, at en Hf Fyn giver dig det mest optimale udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg studere til lærer på seminaret, og jeg er ret sikker på at komme ind. Måske har du allerede helt styr på, hvad du drømmer om at blive. Det kan tænkes, at du ser frem til at blive politibetjent, pædagog eller sygeplejerske, eller måske går du lige efter et samfundsvidenskabeligt studie på universitetet.

Ved du ikke rigtigt, hvad du har lyst til at arbejde med senere i livet? Det havde jeg heller ikke styr på, da jeg blev færdig med folkeskolen. Men Fyns hf-kursus giver adgang til 2 år til at finde din vej.

Hf Odense – Gå efter drømmen

Afslutter du folkeren til maj, og kunne du tænke dig at opnå en HF på Fyn med bjerge af fag at vælge mellem? Når du læser din hf på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så kan du målrette HF-en til lige akurat det studie, som du drømmer om at blive optaget på.

Ved siden af den almindelige Hf , hvor der er valgfag på A, B & C-niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Pædagoglinjen, Sproglig hf, Politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Linjerne er hver især skræddersyet til bedst at forberede dig til drømmeuddannelsen.

Fyns hf-kursus har adgangskrav

Drømmer du om at gennemføre din Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du opfylde en hel række adgangskrav. Går du ud af 9. klasse til sommer, skal underviserne overveje, om du kan tage en Hf-eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på hf’en hos Fyns hf-kursus. Det var jeg nødt til overhovedet ikke så nederen, som det kan lyde.

Er det længere end et år siden, at du er gået ud af 9. klasse? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor de så tjekker dine faglige og personlige kompetencer.