Hurtigt frem til drømmeuddannelsen, hvis du begynder på Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense

Vil du gerne starte på en Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus – ?

Måske har nogle af jer læsere allerede helt tjek på, hvad du vil arbejde med. Det kan tænkes, at du går lige efter et sprogligt studie på AAU eller KU eller tænker dig at blive pædagog, sygeplejerske eller politibetjent.

Uanset hvilke drømme for dit fremtidige job, du har, ved jeg, at Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at jeg bliver optaget.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg ville arbejde med, da jeg blev færdig med skolen. Ved du det heller ikke?. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver en mulighed for mere tid til at mærke efter. Det giver lige lidt ro på.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Gå efter dine drømme for fremtiden

Afslutter du folkeskolen til foråret, og vil du fortsætte videre på en ungdomsuddannelse med bjerge af fag at vælge imellem? Når du studerer din hf på Fyn hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, så kan du selv målrette Hf’en til lige præcis den studieretning, som du drømmer om at komme ind på. Jeg er glad for den beslutning.

Som noget ekstra ved siden af en almindelig Hf , hvor du kan vælge valgfag på A, B og C, tilbyder de på Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn nemlig målrettede linjer: Sproglig HF, pædagoglinjen, Politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Linjerne er faktisk skræddersyede så du bedst kan klæde dig på til det studie du gerne vil ind på.

Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn adgangskrav

Vil du at tage en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at matche en række adgangskrav. Går du ud af 10. klasse til juni, skal dine lærere overveje, om du på nuværende tidspunkt er klar til starte på en Hf. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på at læse din hf hos Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn. Det skulle jeg faktisk ikke så slemt, som det kan lyde.

Er det længere end et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så måler dine faglige og personlige kompetencer.

Livet på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus er besværdet værd