Husbonden har fået fin ac certifiering fordi han har deltaget i et stk svensk kørende kylteknisk utbildning/ac kurs

Det været en håndful drøje nætter på det sidste. Min værre halvdel har til at starte med været afsted med gutterne på forlænget weekend, og så var han kun hjemme en enkelt dag inden han fór af sted på kylteknisk utbildning - http://eduterm.se/kmo/ – hvilket er et styk svensktalende kursus som indbringer en ac certifiering.

Husbonden manglede sådan en ac certifiering da han har professionelt job med aircondition og køleanlæh og sådan noget. Undertegnede derimod gruede jeg for at være helt alene i først fire dage og nætter og så fem dage med Sille , som er 16 uger på søndag. Tiden alene har virket slem, men heldigvis har hans mor Birgitte været på besøg og medbragt noget hurtig mad og desuden aflaste den nybagte mor lidt, hvis jeg har haft brug for at slappe af og ordne praktiske ting. Den nybagte mor her må virkelig anbefale et meget super samkvem med min svigermutti, mens din anden halvdel er på rejse til ac certifiering.

Undertegnede gør mit bedste for at at følge trop med Tims arbejdsområde. I dagene hvor han er kommet retur fra ac kurs kan jeg opfange, at han har fået mere viden om systemer til varmepumper, haft om hvordan du opfylder kyoto-aftalen og desuden hvordan man ordnet problemer med driften. Alt dét tænker jeg må være ganske godt gået på en kylteknisk utbildning/ac certifiering som kun har 3-5 arbejdsdage. Så det må være så fint for min mand – og vores rådighedsbeløb – at han fik lov at komme på det kylteknik utbildning . vigtig ac certifiering retur I huset igen. Hurra.