Hvad for en slags Kanger MODS føles optimal til mig?

Jeg vil ærlig talt sige, at jeg aldrig nogensinde vil anvende almindelige smøger igen, da jeg har benyttet el-cigs i to år nu. Jeg kan endda bruge den indendøre på min arbejdsplads samt til middage, uden at jeg er til gene for folk – dog brugende elcigs får jeg alligevel vanen af at være ryger. At lugte af røg hele tiden, eller at se mine tænder blive stadig mere gule med tiden, længes jeg helt sikkert ej efter. Jeg føler mig stadigvæk nikotin-afhængig – men af den grund at evæske produceres med varierende styrker af nikotin, bør jeg snidlt skære ned efterhånden.

Jeg har besluttet at anvende en holdbar Kanger MODS - http://www.e-trekk.no/kanger/mods/, i min el-cigaret, som understreger smagen af min ejuice og giver mig nøjagtig den mængde damp, jeg kan lide. En clearomizer bunn brenner - http://www.e-trekk.no/clearomizere–atomizere/clearomizere–bunn-brenner/, , som garanterer, at der til enhver tid kommer væske i nærheden af vægen, har jeg dertil fundet: sådan slipper jeg for den horrible, brændte smagsoplevelse. Jeg fik endelig valgt at benytte Kanger MODS bagefter at have prøvet flere forskellige modeller. Dette er uden tvivl et spørgsmål om personlig holdning, men det bliver faktisk lige præcis det, som bliver fordelen ved el-cigs – du kan sammensætte din ecig fra adskillige specielle komponenter så som clearomizer bunn brenner og Kanger MODS, til du ender med helt den oplevelse, som du altid har villet have.