Hvilken type af clearomizer botten brännare kan jeg købe?

Jeg vil i sandhed fortælle, at jeg aldrig nogensinde vil anvende almindelige cigaretter igen, da jeg har dampet ecigaretter i over 1 år nu. Jeg er endda i stand til at gøre det indenfor på arbejdet eller til frokostmøder, imens jeg undgår at være til gene for folk: dog benyttende e-cigaretter får jeg stadig følelsen af at ryge. At stinke af cigaretrøg hver dag, eller at betragte mine tænder blive stadig mere gule som tiden går, savner jeg helt sikkert ikke. Jeg er stadig nikotin-afhængig – men fordi ejuice kan fås indeholdende varierende koncentrationer af nikotin, kan jeg snidlt trappe ned med tiden.

En ordentlig clearomizer botten brännare, som betoner smagen af min ejuice & danner præcis den mængde damp, jeg elsker, har jeg besluttet at indsætte i min elcig. Jeg har på samme tid købt en clearomizer botten brännare, som sikrer, at der altid er væske rundt om glødetråden – sådan undgår jeg den horrible, brændte aroma. Jeg har langt om længe valgt at bruge Kanger MODS bagefter at have testet flere forskellige mærker. Det er uden tvivl op til individuel smag & behag, men det bliver jo lige præcis det, som gør el-cigaretter så gode: du bliver i stand til at samle din el-cig ud af utallige individuelle komponenter som f.eks. clearomizer botten brännare plus Kanger MODS, til du ender med helt den dampning, som passer til dine behov.