Hvorfor eksisterer der sådan et stort udbud af espressomaskiner…

Jeg kan snart celebrere min runde fødselsdag; 30 år, & skal derfor snart til at koncentrere mig om en ønskeseddel! Dét synes jeg i grunden nogen gange kan være ekstra hårdt. Det er ikke altid, at jeg kan finde på nogle ønsker. & det er jo i grunden ikke sådan det skal være, fordi dét uden tvivl er et billede på, at vi i Danmark lever i en verden af overflod. Hver gang vi føler, at vi mangler noget, køber vi det helt uden tøven, det har som konsekvens, at der er ingen ønsker efterladt til, når folk håber på at få en ønskeseddel. Men i år er jeg alligevel absolut ik’ i tvivl; en espressomaskine! Jeg har igennem lang tid haft fantaseret om espressomaskiner. På en espresso maskine alle personer hjemme brygge kaffe, som smager fantastisk. Og det er uovertruffent at være i stand til at invitere vennegruppen på kaffe brygget på en espressomaskine. Så nu er tiden moden til at jeg tænker at ønske mig en espressomaskine af slyngveninderne. I ekstrem lang tid har jeg opdaget, hvor efterspurgte espresso maskiner er blevet. Både de unge og de gamle besidder nu en espresso maskine. Det er bestemt spændende at studere, når noget bliver så eftertragtet, som tilfældet er med espressomaskiner…

Bestemt er det mest vanskelige selvfølgelig, hvilken espressomaskine, jeg skal bruge penge på! Jeg sætter min lid til, at I underskønne followers er villige til at hjælpe mig med at blive opgaven voksen. Jeg synes udbuddet af espressomaskiner er overdrevent stort. Og jeg kan overhovedet ikke få begreb om markedet. Jeg synes, at espresso maskiner fås i mange forskellige priser, og jeg ved ikke, samspillet mellem pris og espresso maskinens kvalitet? Så dét vil jeg rigtig gerne modtage hjælp til at få opklaret. Den virkelig store indsats efter den mest moderne espressomaskine er bestemt dét, mit liv drejer sig om! Jeg er blevet komplet opslugt af denne jagt, og gennemgår konstant internettet efter espressomaskiner. Nogle personer vil måske udnævne mig som en lille smule vanvittig, men det er bare fordi, at jeg ekstremt gerne vil være i besiddelse af en espresso maskine!