Hvorledes er afbenyttelsen af navneskilte så tjekket?

At færdes som cyklist, er super nice. Dermed vil det være af uvurderlig betydning at være udstyret med en den perfekte cykel. Jeg skal selv i færd med at erhverve mig ny, og af denne grund har jeg været på udkig for at tjekke flere herrecykler + damecykler foruden bl.a. især en såkdalt ’Principa cykel’. Sandsynligvis er en Raleigh Classic dertil med i mine betragtninger. Præferencerne i relation til Principa cykler er, at de står bag hand-made cykler i aluminium, der fremstilles i DK. Jeg er ikke sikker på op til flere ting. Bl.a. producenten om det skal ende med en Principa eller snarere en Raleigh Classic? Og dertil; finder jeg mon den bedste cykel blandt damecykler eller skal det være herrecykler? Det er vel selvfølgelig mere piget at have en damecykel, og dertil besidder damecykler det fortrin, at her ser det naturligt ud hvis man gerne vil have cykelkurv. Men på den anden side er herrecykler langt mere sikre i cykelstellet, foruden at man finder en stor gruppe af herrecykler på markedet.

Skal jeg købe min nye, bedste ven blandt damecykler, er en Raleigh Classic et særdeles oplagt valg. Eksempelvis den med navnet Raleigh Classic Lady, som bedst kan beskrives som en klassisk damecykel. Denne cykel tiltaler mig ved at være elegant og ikke alt for teknisk indviklet, der fordrer virkelig meget vedligeholdelse. Cyklen: Raleigh Classic har et stel i lauminium, syv indvendige gear og sidst men ikke mindst en såkaldt V-bremse på forhjulet & pedalbremse ved baghjulet.

Brandet Principa Cykler er en væsensforskellig arketype af herrecykler og damecykler. En god Principa Cykel kan nok være en super funktionel mountainbike. Cykler fra Principa er nemlig et anset dansk cykeldesign inden for racing cykler + mountainbike. Principa Cykler er kendt for fantastiske køreegenskaber og dertil minimal deplacement.