I de her dage søger undertegnede på internettet efter højskole musik og højskole journalistik

Cool mig stopper med gym i maj & overvejer det kommende efterår at tage på højskoleophold på en rigtig god højskole - http://odderhojskole.dk/, . journalist samt højskole kunst er fag undertegnede interesserer mig for, og jeg funderer over om det bliver en af de plausible veje lille jeg skal tage, når undertegende står over for at skulle træffe afgørelse om, mit forestående studium. Endvidere er musiker-jeg jo begejstret for at fremføre musik – også højskole musik som er godt til samspil & fællessang. Min veninde Gitte skal på en special højskole musik-tema, men jeg vil helst på et højskoleopholdmed rigtig velassorterede retninger at gå på. Mon I kender denne type højskole? Journalistik eller højskole musik-linjeog vil anbefale den selvfølgelig også?

Min storebror spørger undertegnede ik’ lige råd af, trods det at drengen i de sidste måneder har været på højskole. Sport er knægtens altoverskyggende interesse, og derfor var det naturligvis et styk højskole sport-linje min bror startede på, da han balgte højskole. Journalist skal han forhåbentligt aldrig være, når han skriver så dårligt hehe. Han er absolut ikk til højskole journalistik - http://odderhojskole.dk/lange-kurser/verdensborgerskolen/verdensborgerskolen/, , højskole musik eller højskole kunst.

Et andet spørgsmål erundervisningsniveauet på sådan en højskole. Journalistik er jo ganske forskelligt, alt efter hvorvidt deltagerne er 22 ligesom undertegnede eller snarede er 36 og bare søger lidt adspredelse fra arbejdet. Uha jeg går ud fra at det ikke er tabte kræfter på en højskole. Kunst er jeg glad for. Om højskole kunst bare tilbyder en tynd forelæsning eller hvorvidt mit kreative jeg vil selv at teste alle mine muligheder af med højskole kunst .

Nu internetsøger jeg i hvert fald løs på i timevis om højskole journalistik og højskole kunst. Højskole sport undlader jeg bare hehe. Og så medbringer undertegnede også søgeordet højskole musik så jeg kan tolke, hvorvidt jeg kan opspore et styks højskoleophold med fællessang + samspil og sådan noget højskole musik. Det må jeg kunne finde.

Når jeg googler på ord som højskole kunst og højskole journalist - http://odderhojskole.dk/lange-kurser/verdensborgerskolen/journalistik/, kommer der tre-fire positive steder her i omegnen af Aarhus, men gudskelov ikk har plads alt for for på mit barndomshjem. Godt nok er jeg til højskole kunst og højskole musik og hygge, men forældrene må altså gerne befinde dem mere end nogle kilometre på afstand af mit spændende højskoleophold. Dermed må min mor og far komme når der er udstillinger og koncertaftener og vurdere ungens højskole musik og min højskole kunst Det er jo sket at de gamle hippier går forbi uden at jeg da kendte til det på gymnasiet.