I det tilfælde at du får brug for at fornye din ejendom, anvend tæpper

Vælge imellem væg til væg tæpper [http://www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper.html] [http://www.jemtex.dk/taepper.html] el. gulv samt tæpper, kan vi ikke. Gulv såvel som tæpper vil jeg gerne have, da jeg synes, at det er kønnest, men min fyr kunne godt tænke sig nogle væg til væg tæpper, på grund af at de gør det hyggeligt. At vores unger ej ligeså let kommer til skade, når de leger indenfor, såfremt vi anskaffer væg til væg tæpper, mener han derforuden. En betydelig renoveringsopgave i huset er jeg og min mand ved at lave, men det er problematisk.

Grundet at det jo slet ikke er meningen, at børnene må lege så vildt indenfor, er min mening dog stadig, at vi skal købe gulv plus tæpper. Min mand og jeg er i det mindste enige om liftgardinerne. Jeg håber, at vi ligeledes inden for den nærmeste fremtid finder et svar på vores problem ifm. tæpperne. Vi har jo derforuden en del andet end tæpper, som vi skal tænke på, af den grund at stuen samt soveværelset nemlig skal renoveres.

Fx vil vi spendere penge på spritnye gardiner, af den årsag at vores nuværende liftgardiner [http://www.jemtex.dk/liftgardiner] er virkelig ødelagte. Nogle helt nye liftgardiner kan jeg ikke vente med at få. Så det ikke virker så mørkt, selvom vi har gardinerne nede, kommer vores spritnye liftgardiner sandsynligvis til at være i nogle lyse farver.