I hvilke firmaer har man brug for at bestille en frankeringsmaskine på sin arbejdsplads?

En frankeringsmaskine er en fantastisk opfindelse. En sådan maskine sparer ikke bare sekunder, men timer, & tid er = ressourcer, der er det samme som PENGE! Min kones storebror er akkurat blevet selvstændig og har opstartet en virksomhed, der forhandler reservedele til elektriske apparater & musikanlæg. Han har stillet mig spørgsmålet om, hvornår det kan forrente sig med investering i en frankeringsmaskine, & hvorhenne det er muligt at se sammenligninger af frankeringsmaskine pris henne. Jeg har en idé, men vil gerne høre jeres meninger og erfaringer, idet I måske er mere beslutningsdygtige, end jeg er. Jeg har aldrig selv haft brug for en frankeringsmaskine – heller ikke da jeg var ung og frisk & ejede et effektivt, lille 10-personers firma. Firmaet var ærligt talt nok en del for lille, & medarbejderne benyttede kun omkring tres minutter på frankering om ugen.

I de fleste tilfælde bør man, som ejer, kun eje en halvstor forehavende, førend det kan betale sig at betale for en sublim frankeringsmaskine til at varetage virksomhedens daglige frankering. Nå, men jeg er ret så nysgerrig – på hans vegne – i at blive informeret yderligere om dette emne. Hvis en portomaskine har mulighed for at forære de ansatte ekstra tid til de mere presserende arbejdsopgaver, uden at det kommer til at blive sindssygt pebret, er jeg meget sikker på, at han ender med at få pengene op af lommen. Alligevel tror jeg, at det er meget få virksomheder, der beslutter sig for at købe 2 eller sågar 3 frankeringsmaskiner. Prisen bliver ofte betegnet som en langsigtet investering & næppe et impulskøb, så vidt jeg ved.

Det bruges en frankeringsmaskine til

Jeg forstår ønsket om en frankeringsmaskine Den sparer tid & tid er lig med ressourcer, som er lig med PENGE! Min nevø er netop blevet selvstændig og har åbnet en virksomhed, der sælger dimser til computere. Han har stillet mig spørgsmålet om, hvornår det kan betale sig at investere i en frankeringsmaskine, og hvor det er muligt at lokalisere sammenligninger af frankeringsmaskine pris henne. Jeg har da en anelse, men vil gerne spørge jer derude, for I er måske mere kompetente til at svare end jeg er. Jeg har aldrig selv haft brug for en frankeringsmaskine – heller ikke da jeg var yngre og havde mit eget lille firma. Det var jo nok lidt for lille, og vi brugte kun en time på frankering om ugen.

Frankeringsmaskine pris er sjældent en lille sum, så man skal være en del medarbejdere, før det betaler sig. Det kan naturligvis også blot være en medarbejdergode, så de kan fokusere på andre ting end at tage sig af de daglige postprocesser. Nogle har en frugtordning og andre får måske en frankeringsmaskine – eller hedder det en portomaskine? Nå, men hvert fald er jeg meget interesseret – på min nevøs vegne – i at finde ud af mere om dette emne. Hvis en portomaskine kan give hans medarbejdere bedre tid til andre opgaver uden at det vil koste ham en formue er jeg sikker på, at han vil foretage en sådan investering. Til gengæld tror jeg, at det er de færreste virksomheder, der investerer i flere frankeringsmaskiner. En enkelt frankeringsmaskine er som regel rigeligt.