Idet du behøver sminke samt masker, bør du kun få hjælp hos en forhandler

Dersom du vil strukturere en forestilling, er her helt sikkert mange ting, du er tvunget til at have kontrol over. Selvfølgelig bør du have manuskriptet i orden plus finde en masse gode skuespillere, der har mulighed for at give liv til dramastykket, men for at der skal komme liv i dramastykket, må masker - dramashop.dk/category/masker-og-fjer-69, & kostumer føles uovertrufne. Der er ingen årsag til, at du forsøger at overbevise publikum om, at de sidder i et mægtigt hus eller en magisk urskov, når der ej er noget tårn eller en eneste busk rundt om tribunen. At både sminke - dramashop.dk/category/sminke-grimas-115, samt parykker - dramashop.dk/category/parykker-75, virker i orden, og at de eksisterende masker ikke ligner noget fra Fætter BR, bliver du i tillæg til dette nødsaget til at sørge for.

Sminke skal lægges ordentligt & parykker skal helst føles så naturlige, at publikum ikke umiddelbart opdager at de er uægte. Sminke til dramastykker skal helst blive købt specielt, på grund af at almindelig sminke ej altid er stærk eller tilstrækkelig solid. Masker bør se frygtingydende ud, sådan at de evner at gøre de små børn bange, plus maskerne skal være simple at bære.

Kostumer kan eventuelt være besværligere at få fat i, da folk for det meste besidder en fulstændig nøjagtig forestilling omkring, hvorledes tøjet er nødsaget til at se ud. Til alt held er her mange veluddannede mennesker, som kan lave kostumer til netop dit skuespil. At spørge en skuespils specialist, således at du får muligheden for at tildeles den perfekte sminke & perfekte parykker til din teaterforestilling, er nu den ultimative udvej .